Эко
M
Merey
Эко баня маған ұнады. ТАЗАЛЫҒЫ ЖАҚСЫ. ТАМАҒЫ ӨТЕ ДӘМДІ. КВАСЫ ӨТЕ ДӘМДІ
Нургиса Маханбет
Бугин жаксы демалдым. Суык шыгарып, туздарымды шыгарып. 10 жылдан бери Айман ханымнын массажына келем. Астанада баратынбыз осы кисинин процедурасына. Содан 10 жыл отипти. Баска жерде осылай жасай алмвйды. Колы да, энергиясы, аурасы, жалпы өзі болек адам, бөлек әлем ❤️ ❤️ ❤️
РЖ
Рустем Жаксылыков
Бүгін ЭКО баняға келдім пармастер өте керемет өз шеберлігін көрсетті өз ісінің маманы десемле қате емес Әділ бауырыма көп рахмет тағыда келемін !
ЖМ
Жанбота Мустапова
Все супер
АУ
Азамат Уразов
Хорошая баня, пар отличный больще года посещяю. Притензии не имею
Арайлым Кайратовна
Баня өте жақсы,пары керемет.Жанна ханымға,барлық жұмысшыларына көп рахмет.
БА
Бауыржан Абаков
Бүгін 13.02.26 күни ЭКО баняға келдім.Баня сөз жоқ керемет.Пар берген балалар еңбектерің зор расы керек.Пар үшін РА
Адилжан Шагиров
Бүгін ,Эко моншаға келдім. Пар берген Әділ деген жігіт өте керемет✊🏽✊🏽✊🏽Нағыз парщик деп айталамын.Баппен нағыз пардың шебері✋🏽👍🏻
Еркин Сергебаев
Эко баня ұнайды өзіме. Ішінде бәрі бар. Сапалы. Пихта пары тамаша. Тамағы дәмді. Айман кыздын массажы керемет. Мундай баня еш жерде жок.
Контакт Контакт
Баня керемет екен. Биринши рет келдим. Катты унады. врач ретинде айтарым Айман - профессионально жасайды екен массажды. Баня коп , бирак оз тандауым осы баня болды. Істеріне береке берсін!!!
Н
Нурзия
Баня тамаша. Аймашоктын массажы дертке ем. Жолдан ауырып , кашан экога жетем деп келдим. Баняларыныз жасай берсин.
Аскербек Когабаев
Индира супер 👍👍👍👍
Erasyl Serikov
Все супер
Ансар Исхаков
Оте керемет монша. Алгысымды билдиремин Айманга,оте керемет сапада. Суыгымды,тузымды шыгарып денемды жеп-женел сезинудемин.
Маншук Калиева
Кеше Эко баняга келгенбіз. Ішінде тазалық жок. 3 сагат түстік ішін жинайтын адамды көрмедік. Тазик коятын столдары жан жагы сагыз сиякты созылып кірі езіліп жатыр. Лас
Нуржан Кабдрашев
Керемет монша👍 Пар жаксы. Айман ханымнын массажы соз жок керемет. 👍👍👍
Жаксы баня .Айман ханымнын массажы оданда кушти, достарымызбен осында келемиз
Арайлым Тусупбекова
Добрый день всем! Была сегодня в бане получила массаж Алия очень классный специалист, профи своего дело 👍🏼🫶🏼😘
БН
Бибарыс Нұсқабайұлы
Күшті
Aydina Bolatali
Обслуживание өте нашар, клиентке айқайлап сөйлейді екінші келмеспін👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
ЕЕ
Еркынбек Ердиял
Баня тамаша. Пар керемет. 3 турли пар бар. Айман ханым массажы емге дерт. Колына дерт бермесін, (колынын биотогы бар). Кухня дәмді. Бағасы да кымбат емес. Советую!!!
АЖ
Аслан Жунисов
👍
ЖЖ
Жигер Жарылгапов
Баня супер. Массаж вообще отличный. Девушка Айман делает обалденный оздоровительный массаж. Советую всем
Адай Муратхан
Паршики обноглели все по своему желанию делать надо принять меры!!!!
БЕ
Баха Ермекбаев
ЭКО баня хорошая пар тоже все отлично но Банчики пар не вовремя и по своему желанию делают , иногда ваше психует уходит пара нет , мы приходим по парится а не смотреть на их настроение Примите меры не порте нашу ЭКО Баню
Нуржан Курманбаев
Парильщики чето не параят нормально расчусвовались. 2заход не делают но люди ждут талпои, парильщика отмазки разные.это очень плохо работает по своему желанию, мы же плотим за это деньги, разве так делается не советую эту баню.. С такими парильщиками.
SS
Safura Safi
Были пару раз баня нравится мужчинам потгму что где мужской отдел работают женщины и они в коротких халатиках делают массаж м т.п. В отделении мужчин очередь на женской стороне нет очереди. Разве так можно полуголые мкжчины сидят а эти женщины берите мужских персоналов зачем так говорите еще казахпыз ради денег все можео что ли. А есть люди которые намаз читают и старшие и младшие
Kairat Sarkulov
Индира пилинг мощный, 5 звезд
Aiaulym
Ең ыстық,таза,үлкен,тамақтары дәмді👍тамаша Эко баня🔥🔥🔥🔥🔥 Кыздары сені куліп қарсы алып,парында жақсы береді.Пар әр уақытта ,мезгілмен беріп тұрады.Ұсынамын👍👍👍👍👍
Aidyn Aitmagambetov
Баня тамаша. Кухня дәмді. Пар керемет (диско) Айман ханымнын массажы адамга ерекше демалыс береді. Колына дерт бермесін. Рахмет!!!
ЖА
Женис Атабеков
Баня куштты 3 туры пары бар Айман массаж кушты . Ашылгалы бери осы кис Ден аламыз массажный
MU
Marzhan U
Вчера были в бани 16.01. В женском отделении не работает туалет. Не смывается. Не ужели нельзя сделать один туалет на весь женский зал . Народу очень много было вчера. Потом банчища начинает мыть уже зал ближе к 11 вечера хотя баня работает до 12.00 ночи. Начинает мыть типа выходите отсюда , невозможно мыться , весь зал воняет доместосом , начинает все двигать громко, неприятно когда еще моешься
Қ
Қоңыратбек
Эко баня керемет. Осы банянын пары мен Айманның массажы ушин келеміз. Баска жерде жок ондай пар да, массаж да. Баня коп , сапасы осындай емес
Kuandyk Ataev
Индиранын пилингы ушин келуге болады от души качественно жасайды, дененде вообще кир калдырмайдыго жарыктык😅 супер я восторге Актобеден кошип келдим биздин калада бундай пилинг жок создин ашыгы👍🫰
Арал Жакыпбаев
Пар жаксы. Тамак дәмді. Айман ханымда массажы керемет. Белим ауырып келген жақсарып калды. Колы ем айтары жок
Мухтар Картхожаев
Баня керемет. Пары тамаша. Айман ханым массажы сөзбен жеткізе алмайсын. Это нвдо почувствовать
TM
Talgat Marden
Первый раз пришел в баню эко очень понравился особенно Айман мастер сделал хиджаб приятно и не больно 😂 Советую вам не пожалеете сразу почувствовал облегчение 😮💨
Ali Sadman
Хиджама унады оте жаксы келип хиджама жасатсаныздар болады маган унады Айман апайга рахмет колы женил киси екен 👍👍👍👍👌👌👌
Dias Yusupov
Баня хороший обслуживание 10 из 10 Пар лучший особенно понравился обслуживание Айман хиджаб массаж мастер своего дела советую всем 😇
Аскар Юсупов
Хороший пилинг ради этого с Алматы приезжаю сразу сюда
miko Sali
оч советую
Асылбек Доспаев
Эконың пары және Айман ханымның массажы өте керемет, келген адам тек демалып шығады. Осы моншаның ашылғаннан бері осы кісіге келіп демалып қайтамын, келіңіздер өкінбейсіз бер.
01.06.93
Апта сайын қаладан осы баняға кешке қарай келемін, пары оте жақсы, 3 пар бар. Основной пар 1-1,5 сағат сайын әртурлі пихтовый,тагы да басқа неше турлі пар болады, ыстык шай беріледі. Сағат 12ге дейн. Ішімдік сатылмайды, бірак өздері акеліп ішуге болады. Квас махито,арбузный фреш тагы басқа сусындар, кухнясы кымбат емес. Бәрі хадыққа қол жетімді жасалған. Уйдің қасында Қалада Николаевский, Рейка деген банялар бар, даже аграгородоктағы Люксқа да бардым. 3де қымбат іші тар, халық көп. Ал жағалаудын районан 15минутта Эко баняға келуге болады, за то іші кен, паталог биик болганнан сон ба, ауасы да кен. Вентиляциясы жақсы. Кіру 4400 тг слансы мен полотенце сол суммаға кіреді. Пилинг помывкасымен 5000тг. Мен өзім апта сайын, иногда аптасына екі рет келемін парилкасы үшін. Өйткени Эко банянын парилкасы ен күшті.
JH
Januzak Hamys
Массаж алуга Айманга каладан келип едим аркама суык тип жаксы болды массаждан женилдеп калдым коп рахмет !!! Канша жерлерге барсамда осылай жасай алмайды рахмет!!!
КП
Константин Пан
Очень хорошая баня! Пар отличный! Сервис хороший! Все удобства! Услуги массажа есть! Айманчик лучший массажист! Всегда хожу только к ней!!! Очень понравилось! Спасибо за теплый прием!!!
EA
Ermek Aliakparov
Массаж классный масажист Айман рекомендую
KB
Kanat Bazarov
Баня очень хороший особенно после ремонта, кухня тоже хорошая, отдельное спасибо массажистке Айман , очень бережно относится к своей работе, все высшем уровне… всем советую