Стоматологический кабинет
Частные стоматологии
КЕ
Кымбат Естаева
Керемет, Жақсы емдиди. Колы женил. Советую.
Махаббат Жанузакова
Очень рекомендую! Работают качественно, аккуратно и быстро, цены приятно удивляют. Несмотря на то, что я живу в городе, буду обращаться именно сюда для лечения зубов🫶🏻
ДШ
Дамира Шокаева
Огромное спасибо стоматологу Бекбергену за безупречную работупрофессионализм и индивидуальный подход.
Мира Баршабаева
Стоматолог өте тәжірибелі, жұмысын өте тыңғылықты, әрі сапалы жасайды. Бағасы да тиімді.
Жанерке Макмунова
Кеше осы жерде тіс жұлдырдым, бәрі керемет өтті! Дәрігер өте білікті, қолы жеңіл екен. Еш қиналмай, тез бітті. Жұмыстарыңызға сәттілік, бәріне ұсынамын!
НБ
Назгуль Байшина
Жақсы дәрігер ұнады ісіне адал, бағасыда тиімді. Ильинкадағы стомотологтан онша емес әсер қалған жағдайым болып қорқып барған едім жақсы емдеп берді 🙏🏻 шүкір . Әлсін жазып жағдайымды сұрап кеңестерін берді рақмет, риза клиеттеріңіз көп болсын 🙏🏻✊🏻
يرطاي Zhanatbek0vv
Өте жаксы стаматолог өз ісінінің маманы
Илинкадағы стоматолог Бакберген дәрігерге үлкен алғысымды білдіремін! Өте білікті, сабырлы әрі өз ісінің маманы екені көрініп тұр. Қабылдау кезінде бәрін түсіндіріп, мұқият қарап, емді ауыртпай жасады. Қорқынышым басылып, көңілім тынышталды. Осындай жауапты дәрігерге рахмет! Енді тек осы кісіге келемін 👍
Kamila Tulegenova
Ужасный сервис, выбирают клиентов Отказались делать снимок Люди обращаются к вам за помощью! Не советую
Асель Тортуылова
Удаляла зуб у этого врача и осталась очень довольна. Честно, переживала сильно, но оказалось зря. Всё прошло быстро, безболезненно и спокойно. Доктор очень внимательный и профессиональный. Теперь если стоматолог — то только сюда!
Жансая
"Тісімді өте мұқият емдеді, бәрін түсіндіріп берді. Маман нағыз кәсіби, ризашылығымды білдіремін. Рахмет!"
Закен Бекзат
Очень отличный стоматолог профессиональный подход к своим пациентомотлично лечит зубы второй раз прихожу к нему зубы как свои натуральные даже не видно что запломбированные молодец врач от бога
Anar Aitkaliyeva
Жақсы стоматолог. 2 жыл болды отбасымызбен тісімізді емдетіп жүрміз
Дина Кобланды
болел зуб, быстро вылечили👍
Арайлым Алимуса
Жақсы стоматолог, өз ісінің маманы👍 жұмысыныздың жемісін көріңіз🥰
Alpamisy Saken
Тісті жақсы емдейді👍👍👍
Ай Са
👍
ЖН
Жанель Нурумбетова
Өз ісінің маманы 👏🏻👏🏻👏🏻 Керемет стомотолог.Тісті ауыртпай,жақсы емдейді.Ильинкада сол кісіден жақсы емдейтің стомотолог жоқ
Нұрқанат Жақан
Білікті өз ісіннің маманы. Тез әрі сапалы тісімді істеп берді. Әр ісіңізге береке берілсін.
Манарбек Батан
Жақсы дәрігер ,Керемет...
Г
Гульмира
Өте керемет дәрігер, жұмысыңыз жемісті болсын. 👍👍👍👍 Тісімді керемет қылып жасап берді.
Dastan Nurkenov
Өте білікті,мықты стомотолог илинкадағы өзім тұрақты түрде осы кісіге барам тіс емдетуге жақсы емдейт
ЖЖ
Жадра Ж
Самый лучший стоматолог в илинке 👍👍👍
КМ
Кундыз Мурзагарина
Жаксы даригер. Сапалы, арзан багада жасап береди. Коп Рахмет
~Э
~ Эльмира
Тісім ауырып барған едім өте жақсы емдеп берді .Рахмет жұмысыныздың жемісін көре берініз
Елдосик Мажитов
👎🏿
Adilbek Januzakov
Керемет бәрі ауыртпай жасап берді Алла разы болсын
Nazerke Sagynaievna
Өте нашар !!! Мен тісімді емдетуге келген едім маған анастазия ны дурыс емес салып онымен коймай ауыртып куып жберды кабинетынен дальше исти алмаймын деп 🤦🏾♀️ маскара
GB
Guzi B
Очень хороший вежливый Стомотолог , сделал зуб аккуратно и недорого . Всем советую 👍🏻
Дана Кожахметова
Профессионально . Четко . Быстро и качества работы на отлично. С такой болю обратилось . Оперативность на ура
НБ
Нургуль Бейсенбаева
Хороший стоматолог, вежливый, пошли с трудным лечением только он смог помочь среди нескольких стоматологии.
ЛБ
Ляйлим Байсеркеева
Өте жақсы стоматолог,өз жұмысының маманы,барлығын дұрыстап қарап,тексеріп тиянақты жасайды. Тез және ұқыпты жасайды.Жұмысы қатты ұнады.Рентген жасап береді,ауыртпай жасайды.
A_
Aubak _197
Просто плохо
Дони Дони
Отличный честный специалист!!! Не ради выгоды а ради здоровья работает Врач !!!
Асель Рустамова
Прежде чем обратиться к стоматологу , прошла по всем кабинетам по Ильинки . Понравился стоматологический кабинет Жанболата и Назара , на первый взгляд чисто, просторно, аккуратно всё , что вызывает доверие для таких как я , которые в целом боятся стоматологов)) сама работа прекрасная , мне понравилось, аккуратно , безболезненно.
Вырывала здесь зуб мудрости, все хорошо прошло. И цена нормальная. Делают сразу рентген 👍🏻👍🏻👍🏻
Стоматолог жаксы маган унады жане рентген жаксы жумысынызга саттылык 🤗