Qaraotkel
3.5
3.5
БК
Бакон Косанова
Бұл магазинге бірінші рет келуім емес. Әрдайым таза, кең, тауар түрлері көп. Қызметкерлері өте сыпайы, бәрін түсіндіріп береді. Сапасы мен бағасы көңілімнен шықты. Ұсынамын👍
Мадина Сыздыкова
Таяқтың екі ұшы болады. Бұл жерге жаман негатив жазғандардың көбі бұл жерде тұрмайтындар. Кіре берісте топырлап тұрады. Бұл жер аялдама емес . Сыртқа шығуын сұраса өздері ұрысып кетеді. Өздерінің кінәсін білмейді екен.
Н🤍
Нурайым 🤍
өте нашар дүкен ана кемпір балалармен ұрысып сөзбен тиісіп тұрады нан свежый ма деп сұрағанда жоқ 1 апта бұрынғы нан деп сарказммен жауап береді осы үйге жақын болғанда амалсыз баратын едік қазір бармаймыз! кюар болсада өтірік зарядкасы жоқ деп всегда перевод жасатады адамдармен тіл табыса білу керек клиентікі всегда дұрыс. заттарын всегда пихать ете береді🤣
Асемгуль Сагидолла
Ужас егерде клиентпен жумыс жасай алмаса не ушин магазин устайды, дөрекі сөйлейді, үлкен адам болсада ұят тірлік жасайды! Не деген сұмдық! Сыйластық жоқ. Лучше басқа жерге барып сауда жасаған дұрыс! Баруга кеңес бермейтін едім!
asemgul Daulenova
Биз магазинге киргенде куып шыкты айел адам дореки сойлеп айкайлап ешкандай сыйластыгы жок халыкпен тилдеме алмаса не ушин магазин ашады клиент всегда прав
ЖН
Жанель Нурумбетова
Бабушка дореки сойлеп магазиннан куып жиберди
NN
Думаю кроме бабушки все нормально обслуживает и вежливо роз говаривает
Ереке 01
Жақсы магазин Керегин барлыгын табасың
Айбек Косанов
Күшті шағын маркет 👍👍👍
Ayaz🎰 Z
👍
Дүкен емес айғай шу, сүт қанша деп сұрап едім, басымды қатырмай шық деп айғай салды, алатын болған сон бағасын білген жөн шығар десем, сол тұр әр нәрсенін бағасын сұрап деп ұрысып кетті, мен бір бүкіл товардың бағасын сұрағандай, қиналса жазып қоймай ма. Балалар кірсе шығындар деп қуып шығады. А вообще по ним налогавая и сэс плачет, тексеру керек. Терминал тұрсада перевод жасатты
Томи .
Ужасный магазин, языки длинные. Не достойные даже 1 звезды
Samira
ужасный магазин
РС
Раушан С
Дүкенде тұрған апа өте дөрекі сөйлеседі, әсіресе балалармен
Пустое яблока
Бабка какая-то злая, которая докапывается до всех. Просто ужасно, не советую. Вроде бы как всё есть, но обслуживание это вообще минус у меня нет слов
Aierke Abilkas
не нравится магазин вообще,бабушка ругается,особенно на детей,вечно не довольная,говорит разговаривать на казахском,хотя мы сами должны знать как нам разговаривать. Обслужение ноль!
Khanifolka .
Круто
Алмас Адай
👍👍👍барлығы бар
НМ
Нурлан Мухомеджанов
Хороший магазин, даже есть акции
ДБ
Дулат Бекбулатов
Отличный магазин !!! Всегда свежий хлеб и молоко.Хозяин всегда правильно встречают и провожают гостя. Те кому не нравится проходите мимо
JB
Jan Bol
Жақсы деуге болады іздегенін барлығын табуға болады.
Айымгуль Маева
Раньше стояла хорошая ,вежливая бабушка, всегда приятно было с ней общаться , Сейчас не знаю стоит молодая девушка , больная какая то , тресеться , обслуживание ноль ! Советую не ходить в этот магазин !
Ару Жан
Жақсы магазин іздегеніңді табасын