Канат
СТО
ГБ
Габит Бекмаганбет
Канат отличный мастер! Все грамотно, аккуратно и качественно! Очень рекомендую.
ЭП
Эдуард Потлог
Всегда ремонтирую машину у Каната. Знаю мастера не первый год. Делает на совесть.
РТ
Ринат Тулкенов
Отличный мастер ,своего дела смело визите любую машину сделает и самое главное оперативно качественно и если делает и зависит от него будет делать до конца,чтобы отдать машину клиенту
MT
Martin Tarko
Mjeshtër i shkëlqyer
КА
К А
Рекомендую.Отличныи мастер своего дела.
Алма Ундемесова
Өз ісінің маманы, қанша жылдан бері жөндейді машиналарды тәжірибесі мол. Қалада еді бұрын қазір іздеп Жібек жолына барамыз
Гаухар Зортаева
👍👍👍
Нурсулу Абдигалиева
Өз ісінің маманы менің машинамның маторын 3 күнің ішінде қайта жинап берді. Басқа СТО таппай жүрген ауруын 1 ақ сағаттың ішінде тауып берді.
ҰМ
Ұлан Мереке
Өте тамаша мастер, талай машина жөндеткенмін, жақсы істейді мотор , ходовка, сварка т.б
AT
Alibek Turymov
поехал по рекомендации, починили ходовку Ниссан ещё в 2022, всё ок
ak
aibolat kudabekov
Қанат ағамызды 4 жылдай танимын көлігімді сол кісіге жөндетемін көлік тандамай 💯жөндейді жаксы щебер👍.
Нурбек Суйнбеков
СТО 🚘🛠️🔧Сапалы тиімді бағада
Назира Искакова
Қанат аға өз маманынын иесі, барлық көліктің тілін білетін тұлға. Толық сеніп тапсыруға болады, еңбегі адалынан👍. Кеңес беремін!
Ernur Kuanysh
Лучший мастер
Алтын Жаманкул
Владелец Канат очень опытный человек! Можно смело доверить свою машину, сделает конфетку👍
ЖК
Жанар Кариева
Темаа Қанат қолын дерт көрмесін
Нурлан Садырбаев Президент
Қанаттын қолы алтын ғой. 15 жылдай танимын Канатты. Нағыз маман иесі, өз жұмысын өте жақсы біледі. Келіңіздер СТО ға өкінбейсіздер.
EM
Даулет Койшин
Отлично моторист 👍
ЭМ
Эльдар Мусадилов
Жаксы мастер каладан келип осы жерде жондетемин коликти
СТ
Сандыбек Турымов
Золотые руки. Молодец братишка.
Aset Kamelov
Рекомендую Мастер своего дело
Kemа Tema
Сделал мне машину. В городе многие отказались делать мой форд, а он на раз-два справился. Буду чисто сюда обращатся. Спасибо!
РС
Рустем Серикбаев
Еңбегің жана берсін
Astana Almaty
Жақсы.....
Нурлыбек Ундемесов
Мен, Қанат балама өз көлігімді жөндеттім өте ,сапалы,шапшаң атқарады өз ісінің нағыз маманы. Еңбегің жансын жұмысың жана берсін. Шаруаң өтге домаласын,рахмет.!
аб
али бек
ремонт авто, всё хорошо сделал
A
Alinur4ik
Мастер ответственный. Честный. Спасибо большое.