Chocoboom_kosshy
Айдана Калдыбай
клубника очень вкусная😍😍😍
СЕ
Сабит Ералин
Өте дәмді! Балғын құлпынай, сапалы шоколад
Павел Крейдич
Клубника очень вкусная!🍓🍓🍓 Оформление на высшем уровне.🔥🔥🔥 Мои девочки просто в восторге! Спасибо Гульден!
Karakat Kuttybay
Өте керемет клубника в шоколаде темааа😍😍😍
АЖ
Асемгуль Жолбинова
Очень очень вкусная клубника в шоколаде😍😍😍🔥🔥🔥😋😋😋😋
Сакен Кулешов
Өте керемет
KS
Kausar Sansyzbay
клубника супер👍🏻
Анара Салтуреева
Супер клубника 🔥
Мейрлан Берик
клубникалары кушты екен көлемдеріде улкен маган ұнады 👍🏻👍🏻👍🏻
Мерейлі Мырзахмет
Дәмі тамаша Клубника көлеміде үлкен Сыртындағы шоколад дәмі тамаша👍🏻👍🏻👍🏻😍
Еділ Шоқтай
Клубника в шоколаде дәмі керемет екен 👍🏻
Yerlan Mekebayev
Очень вкусно спасибо
АЖ
Алуа Жусупова
Гульден ханым, үлкен рахмет за оперативность😘😘😘. Тез әрі жылдам жасап берді, и все на совесть! Қолыңыз дерт көрмесін, ісіңіз алға баса берсін😘
Галёна Аманжолова
Заказывала сегодня клубнику, заказ приготовили очень быстро, организовали доставку. Рахмет, рекомендую всем👏🏻👏🏻
DB
Dikoshim Boribayeva
Өте дәмді және балғын құлпынайлар үшін рахмет. 🍓🍓🍓🍓 Балаларға ұнайды. Сыйлыққа берсеңіздер де ұялмай беруге болады. Рахмет сізге 💐 Қолыңызға дерт бермесін 🤲🤲🤲
РГ
Руслан Гловер
Сәлеметсізба күшті мықты оте дамди
Aiya Sharipzhanova
Я постоянный клиент, на протяжении 2-х лет, всегда всё свежее, вкусное и с красивым оформлением! Спасибо Гульден😘
Айбар Мұхаметбекова
Дәмі өте керемет. Тез жеткізеді . Қолына дерт бермесін
Жан Капсаттар
Заказываю уже несколько раз, Очень вкусно . Советую 👍
Алема Тагарова
Очень вкусная и свежая клубничка 🍓деткам очень понравилось Желаю вам процветания 💕
Шахназ Абдулхамитова
Өте дәмді,сапалы❤️ Қанша рет тапсырыс бердім, өте дәмді болып келеді❤️❤️❤️😍
Гулжанат Онталап
Клубника шоколаде Дәмді, сапалы жемістер, әдемі қаптама, жақсы көрінеді және сыйлық ретінде жақсы.❤❤❤❤